Els alumnes de Suficiència 2 participen en una tertúlia a la Biblioteca de Montornès

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Alguns alumnes es van afegir a la trobada habitual del club de lectura per comentar "Els silenci dels Telers", d'Assumpta Montellà

Els alumnes de Suficiència 2 han llegit aquest quadrimestre el llibre El silenci dels Telers, d'Assumpta Montellà al mateix temps que el llegien els membres del  club de lectura de la Biblioteca de Montornès. Després de fer un resum i una valoració personal del llibre, el següent pas per als alumnes de Suficiència era participar en la tertúlia del club. 

Dimecres passat dia 4 de juny alguns alumnes de Suficiència 2 i alguns membres del club de lectura de la Biblioteca de Montornès, es van trobar per xerrar sobre el llibre El silenci dels telers, d'Assumpta Montellà. 

La tertúlia, conduïda per Dolors Taulats, va girar al voltant de la duresa de les condicions de vida de les dones a les colònies tèxtils. Com que en aquesta xerrada hi havia gent de diferents generacions es van poder escoltar diferents visions sobre el tema i el relat d'experiències pròpies al voltant del món de la feina. 

Va ser una estona d'intercanvi d'idees i de conversa molt interessant que se'ns dubte repetirem en el futur. 

Reyes Barragán. Oficina de Montornès

Vols compartir aquesta notícia?