Presentació del llibre "Origen: Tambakunda" a Palafrugell

CNL de Girona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Hi assisteixen unes 30 persones

Una trentena de persones es van aplegar el dimecres, 12 de febrer, a la Llibreria Mediterrània-Espai Fòrum per sentir Mariona Masferrer parlant del seu llibre.

Entre el públic hi havia alumnes dels cursos de català, voluntaris i voluntàries per la llengua i públic habitual de la llibreria, que organitza sovint actes de presentació, i que des del desembre passat és establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua. 

L'acte va ser presentat per Marta Padrós, que va animar tothom a llegir el llibre, tot destacant-ne el caràcter optimista i lluitador del protagonista, el qual ens va parlar des d'una gravació feta el Nadal passat, per disculpar-se per no poder ser allà, ja que els estudis i la feina no li deixen temps lliure. I a continuació, l'autora ens va parlar de la gènesi del llibre, del per què i del com, i sobretot del seu viatge al Senegal, per tal de conèixer els llocs i les persones de què en Samba li parlava. 

En el torn de preguntes que van seguir la seva intervenció, la Mariona ens va confessar que sense haver fet aquest viatge, li hauria resultat molt difícil escriure la història del noi senegalès sense recursos econòmics que des d'un poble petit i gairebé incomunicat del Senegal va arribar a la Universitat de Dakar i d'allà, a Barcelona. 

Oficina de Català de Palafrugell

Vols compartir aquesta notícia?