Inici de club de lectura fàcil del dimarts del Voluntariat per la llengua del Prat de Llobregat

CNL El Prat de Llobregat

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El club dels dimarts ha començat amb la lectura de Joc Brut, de Manuel de Pedrolo.

El Club de lectura fàcil dels dimarts del Voluntariat per la llengua del Prat de Llobregat va fer la primera sessió de l’any 2014 el dimarts 14 de gener. Aquest club havia fet una pausa al nadal i ha tornat a començar les trobades a la biblioteca Antonio Martín. 

Els llibres que es treballen en aquest club són principalment llibres de lectura fàcil, adaptats especialment per a les persones que estan aprenent català, tot i que en aquesta sessió es van atrevir a llegir la novel·la breu Joc Brut, de Manuel de Pedrolo. Aquesta novel·la negra explica la història d’un noi que s’enamora d’una noia molt bonica i molt ambiciosa, que li proposa d’assassinar el seu oncle per cobrar l’herència.

Si voleu millorar la pronunciació i l'entonació, ampliar vocabulari i conèixer altres persones i fer-hi amistat, encara us hi podeu inscriure. L’únic requisit que es demana als participants és parlar una mica de català per poder-lo practicar, i que els agradi la lectura. Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb el CNL El Prat de Llobregat.

Horari: trobades cada 15 dies, de 19 h a 20.15 h

Properes dates:  28 de gener, 4 i 25 de febrer, 11 i 25 de març, 8 i 22 d’abril, 13 i 27 de maig, 10 de juny.

Vols compartir aquesta notícia?