S'engega un nou club de lectura a Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Descobrim el gust per llegir!

Gràcies a la col·laboració de la Biblioteca Can Mulà de Mollet, el curs de català per a adults de nivell bàsic 2, organitzat conjuntament des del Servei d'Ocupació de Catalunya de Mollet i el Consorci per a la Normalització Lingüística, participa en un club de lectura fàcil amb dues novel·les que han despertat el gust i l'interès per llegir: Trampa de foc, de Núria Martí Constans i Frankenstein o el modern Prometeu, de Mary Shelley i adaptació de David Montserrat.

"Mentrestant, al novè pis, el foc entrava per la finestra de l'escala i ho anava encenent tot. Algunes noies estaven paralitzades i d'altres sentien un pànic terrible. Què havien de fer?..." Trampa de foc està basada en la història real de l’incendi de la fàbrica tèxtil Triangle a Nova York l’any 1911. A l’incendi hi van morir 146 persones, gairebé tot dones. Aquest fet va suposar la revolta de les dones per un treball digne.

Frankenstein és una de les novel·les de terror més famoses de tots els temps. Narra la història de Victor Frankenstein, un científic que aconsegueix infondre vida a un ésser format a partir de trossos de cadàvers. Sense mesurar les conseqüències del seu acte, Victor crea un monstre. Aquesta criatura, que és refusada per ell i per tothom amb qui topa, es rebel·la contra el seu creador i decideix venjar-se'n. El terror ho envairà tot...

Amb aquesta proposta es pretén encomanar el gust per la lectura i el gust de llegir en català.

Vols compartir aquesta notícia?