Fem-la petar amb un llibre. II Taller de lectura i conversa en català a l'OC de Roses

CNL de Girona

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

Avui divendres, 10 de gener, l’Oficina de Català de Roses ha iniciat el II Taller de lectura i conversa. Fem-la petar amb un llibre, que es durà a terme els divendres dels mesos de gener, febrer i març, de les 10.30 a 12 h del matí, a l’Espai Z de la Biblioteca Municipal de Roses.

Amb la finalitat de promoure la lectura en català i millorar l’expressió oral i també la comprensió oral i escrita del català, tant de l’alumnat dels cursos de català per a adults com dels aprenents del programa Voluntariat per la llengua, hem tornat a oferir l’activitat Fem-la petar amb un llibre, taller conduït per la Mercè Fages i la Montse Sastre, dues persones voluntàries vinculades al programa Voluntariat per la llengua que l’any passat ja van fer-se càrrec d’aquest taller de manera molt exitosa.

La idea base del projecte és la de facilitar les eines i les orientacions adequades per tal que les persones inscrites, motivades per la lectura, amb hàbits de lectura i interès per la llengua, s'iniciïn en la lectura en llengua catalana i consolidin l’aprenentatge d’aquesta llengua: aprendre català llegint i parlant. D’aquesta manera, els participants milloraran la fluïdesa i l’expressió oral en català, a partir de la lectura de textos i de les converses generades a partir d’aquestes lectures.

L’Oficina de Català de Roses participa i impulsa el projecte en el marc de les seves activitats orientades a reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana a través de la lectura.
 

Oficina de Català de Roses

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?