Estrena de les Trobades de Lectura Fàcil en català, a Vilanova i la Geltrú

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El 10 de desembre, la Biblioteca Municipal Joan Oliva va acollir la primera sessió de les Trobades de Lectura Fàcil en català. La iniciativa és el resultat de la col·laboració que, des de fa anys, mantenen la Biblioteca i el Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú per fomentar la lectura i la llengua catalana. A la primera trobada, s’hi han inscrit set persones, procedents dels cursos bàsics i elementals de català i que també participen com a aprenents al Voluntariat per la llengua.

La directora de la Biblioteca va donar la benvinguda i va manifestar la satisfacció que representa organitzar aquesta nova experiència amb la col·laboració del Servei de Català i va agrair la participació a les persones inscrites. Pel que fa al Servei de Català, la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua va destacar l’oportunitat que representa la lectura per enriquir les persones en tots els aspectes des de la cultura, els coneixements i la llengua. Finalment, la conductora de les trobades va informar dels aspectes que cal tenir en compte per portar a terme les dues trobades previstes per a aquest curs, en què es llegiran les adaptacions dels llibres Romeu i Julieta, de William Shakespeare (al desembre), i Mar i cel, d'Àngel Guimerà (al maig).

Quan va acabar la sessió, les participants van fer una visita guiada a la secció de la biblioteca on hi ha els llibres de lectura fàcil (LF) i algunes d'elles van agafar en préstec un altre llibre per llegir a casa.

CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Vols compartir aquesta notícia?