Després de la inscripció

Per acabar la inscripció, has d’activar el teu compte.

Per utilitzar aquests entorns d'aprenentatge i tenir una via de contacte amb el CPNL i el professorat, disposaràs d'una adreça de correu electrònic (xxxxx@alumnes.cpnl.cat) que hauràs d'activar si és la primera vegada que hi accedeixes.  
En un termini de 24/48 h abans de començar el curs, rebràs el correu d'activació del compte del CPNL al correu que ens vas proporcionar en el moment de la inscripció. Consulta les condicions d'ús de la Suite Ofimàtica de l'Office365 del CPNL. 
Una vegada activat, ja pots accedir a l’aula Teams, on trobaràs el curs al qual estàs matriculat. Aquest entorn és l'espai virtual dels cursos del CPNL, un espai de comunicació amb el professor i la resta d'alumnes i el lloc per fer les classes o sessions virtuals.  
Quan hi entris, veuràs la benvinguda del professor, que et guiarà durant el teu aprenentatge. 
Si t'has inscrit a un curs en línia o semivirtual també tindràs accés al Moodle, l'espai on s'estructura el pla de treball que has de seguir: contingut gramatical, activitats d'aprenentatge autocorrectives i tasques orals i escrites. Si tens dubtes sobre l'accés o ús d'aquesta plataforma, pots consultar les Preguntes Més Freqüents.

A l'espai alumnes trobaràs tots els tutorials necessaris per accedir a cadascuna de les aules virtuals.