25 anys fent bategar el català

Centres


Preguntes més freqüents (PMF)

Cursos de català

Quines modalitats d'aprenentatge m'ofereix el Consorci?

Cursos presencials

Els cursos presencials requereixen l'assistència de l'alumne a classe i tenen el suport de professorat expert. L'assistència a classe permet compartir amb els companys un espai de relació, formació i aprenentatge.

El CPNL agrupa els continguts dels nivells en cursos de diferent durada per adaptar-se a les diferents necessitats de d'alumnat. Majoritàriament són de 45 hores però també n'hi ha de 20, de 90, de 120, etc.


Cursos en línia

Els cursos en línia s'ofereixen a través de la plataforma Parla.cat, un espai web modern i atractiu per a la difusió d'eines de comunicació i recursos didàctics relacionats amb l'aprenentatge de la llengua catalana.

Per aprendre amb el suport d'un tutor que proposa, recomana, comenta, guia i motiva el teu aprenentatge; a més, tens l'oportunitat de formar part d'una comunitat virtual on pots compartir experiències amb altres aprenents a través de les eines de comunicació que t'ofereix l'entorn.

Per a cada curs es preveu una dedicació aproximada de 45 hores.

La modalitat combinada és la que combina  l'aprenentatge totalment en línia amb unes versions presencials per treballar especialment les tasques més orals.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes