25 anys fent bategar el català

Centres


Connecta't al català!

Decideix-te a escriure bé el català!

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) t'ho posa fàcil: aprèn català quan vulguis i on vulguis!

En Miquel és un dels més d'un milió i mig d'alumnes que han estudiat català al CPNL. Ell ha trobat en l'oferta del Consorci el curs superior que li ha permès millorar el seu nivell, la qual cosa li ha facilitat aconseguir una millora laboral. Tu, com ell, pots aprendre'n en un dels nostres centres, on, a més de la llengua, podràs participar també en les propostes de llengua i cultura a les quals particpa el CPNL. Fes com ell i apunta't a un curs decatalà!

Fes un curs de català a qualsevol dels nostres centres i en la modalitat que vulguis: cursos presencials o bé a distància, a través de la plataforma parla.cat.

Per saber a quin nivell t'has d'apuntar, has de fer una prova de col·locació o bé acreditar el nivell de coneixements de català mitjançant el certificat corresponent. Aquestes proves es fan durant el període de matriculació, i els dies, horaris i llocs varien segons cada servei de català. Pots contactar amb l’oficina més propera a la teva localitat, on te n'informaran amb més detall.

Al Consorci trobaràs cursos molt a prop de casa teva, o de la teva feina, i en l'horari que més et convingui. Utilitza el nostre cercador per buscar el curs que millor s'adequa a les teves necessitats:

Cercador de cursos

Cercador de centres


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes