25 anys fent bategar el català

Centres


Formació a mida. Cursos específics per a sectors professionals
Cursos específics per a sectors professionals

Atenció al públic per al comerç (Bàsic 1)

Curs de nivell bàsic que practica i reforça les situacions més habituals pròpies de l'entorn laboral en què es troba una persona que treballa en àmbit de l'atenció al públic, ja sigui en una botiga o en una gran superfície. 

Durada Destinataris Requisits
45 h Persones que accedeixen al català des d'un entorn laboral vinvulat a l'atenció al públic. No cal un nivell previ de llengua
 

Aplicació de recursos lingüístics a la xarxa

Curs presencial que, a partir del treball en casos pràctics, permet conèixer i aplicar algunes de les eines i recursos disponibles a la xarxa que faciliten la resolució de dubtes i, per tant, la qualitat lingüística en les comunicacions escrites i orals de les empreses. 

Durada Destinataris Requisits
10 h Persones que volen conèixer recursos a la xarxa per millorar els seus textos. No cal un nivell previ de llengua
 

Català a taula

Curs d'atenció oral al públic per al personal del sector de la restauració. La metodologia del curs es basa en la reproducció de les situacions comunicatives més habituals i en l'aprenetatge del lèxic específic que s'hi utilitza.

Durada Destinataris Requisits
20 h Persones que treballin o vulguin treballar en l'atenció al públic en el sector de la restauració No cal un nivell previ de llengua

Català bàsic per a empresaris (Bàsic 1)

Curs de nivell bàsic que posa en pràctica i reforça les situacions més habituals en l'àmbit empresarial. Per mitjà d'un treball per tasques es vol assolir un nivell de llengua bàsic per poder desenvolupar-se en aquest context laboral.

Durada Destinataris Requisits
45 h Empresaris, emprenedors o professionals liberals que volen tenir un primer accés al català i treballar les necessitats específiques que el seu context laboral requereix. No cal un nivell previ de llengua.

Català per a mutualitats

Curs adreçat a persones que treballen en mútues i que han de redactar diferents tipus de comunicacions, sobretot cartes i circulars.

Durada Destinataris Requisits
10 h Treballadors de mútues. B2 del MECR o superior


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes