25 anys fent bategar el català

Centres


Formació a mida. Comunicació oral
Cursos de comunicació oral

Atenció telefònica

Per mitjà de tasques de simulació, en aquest curs s'ensenyen les estructures i el lèxic necessaris per dur a terme converses telefòniques breus de tipus professional.

Durada Destinataris Requisits
6 h

Personal que fa servei d'atenció telefònica als clients i que encara no tenen prou competència en llengua catalana.

No cal un nivell previ de llengua.

Com fer una exposició oral? 

Presentar la informació de manera concisa, ordenada i atractiva és clau per captar l'atenció de l'auditori. En aquest curs s'aprenen les estratègies comunicatives necessàries per elaborar i conduir amb èxit una exposició oral. 

Durada Destinataris Requisits
6 h Persones que vulguin millorar aquesta habilitat per assolir l'èxit en qualsevol àmbit comunicatiu. Cal saber-se expressar oralment en català. 

Curs de pronunciació

Tenir una bona pronunciació afavoreix la comunicació i la correcció ortogràfica. El curs és totalment pràctic i es complementa amb 10 hores de pràctica individual de l'alumne. 

Durada Destinataris Requisits
20 h Persones que parlen català però que tenen dificultats en la pronunciació d'alguns sons i que volen millorar la competència oral de la llengua. No cal un nivell previ de llengua.
 

Grups de conversa 

En els grups de conversa es treballen diversos àmbits comunicatius, des de situacions de la vida quotidiana fins a l'argumentació en debats. N'hi ha de nivell elemental i avançat. 

Durada Destinataris Requisits
20 h Persones que vulguin millorar l'expressió oral, la fluïdesa i tenir més confiança en el moment de parlar en català. Per al grup de conversa elemental, nivell de català A2 o B1 del MECR; per al grup de conversa avançat, nivell de català B2 o C1 del MECR.

Parlar per comunicar. Estratègies bàsiques de comunicació

Parlem o comuniquem? Només ens senten o també ens escolten? Arriba el missatge? Ens entenen? Despertem interès en el públic o els fem adormir?

El curs 'Parlar per comunicar' permet trobar totes aquestes respostes. A més, ens ensenya estratègies de millora i ens dóna a conèixer els recursos de què disposem perquè la comunicació sigui real i efectiva.

Durada Destinataris Requisits
6 h Persones que en una empresa o organització hagin de parlar davant de públics diversos. En general, qualsevol persona que vulgui ser escoltada amb interès i vulgui millorar la manera de transmetre un missatge oral. No cal un nivell previ de llengua.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes