Cursos de català

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS

INSCRIPCIÓ ALS CURSOS

Anar al portal d’inscripcions
La inscripció explicada en 8 passos

Atenció: la inscripció ja està tancada.

Els alumnes inscrits, consulteu el web per accedir als cursos.

Accedeix al portal d'inscripció i inscriu-te al curs de català . Pots consultar tota l'oferta al cercador de cursos. També pots obtenir més informació sobre els nivells dels cursos generals, consultar les diferents modalitats i les condicions generals d'inscripció de la normativa dels cursos de català del CPNL.
En el cas que la matrícula tingui un cost, pots sol·licitar-ne la reducció aportant la documentació acreditativa vigent en el moment de la inscripció. Consulta els preus, les reduccions i la documentació que ho justifica.
Un cop el CPNL validi la documentació rebuda, podràs continuar el procés de la matrícula i descarregar-te la butlleta. En el cas que la matrícula tingui un cost, tindràs 3 dies naturals per fer efectiu el pagament presencialment mitjançant "Servicaixa" o per Internet a través de "Línia Oberta". Si no has fet el pagament transcorregut aquest temps, la inscripció quedarà automàticament anul·lada i hauràs de començar el tràmit de nou.
Si et cal ajuda o més informació, pots consultar les Preguntes Més Freqüents sobre el procés d'inscripció o sol·licitar suport.