Cursos de català

Sol·licitud convocatòria especial d'examen

D'acord amb la normativa, pots sol·licitar convocatòria especial d'examen segons els supòsits establerts.

Normativa dels cursos iniciats abans del febrer de 2022.
Normativa dels cursos iniciats a partir d'abril de 2022.

Procediment:

LA SOL·LICITUD: Has d'imprimir la sol·licitud, emplenar-la, signar-la i presentar-la al registre oficial. Per fer-ho tens dues opcions:

1. Presencialment, amb cita prèvia, a Serveis centrals (demaneuhora(ELIMINAR)@cpnl.cat) o a qualsevol organisme que tingui registre oficial, com l'Ajuntament. Llista d'Ens locals adherits al conveni. En aquesta llista trobaràs tots els ajuntaments que accepten documentació del CPNL.

2. Amb la petició genèrica de la Generalitat de Catalunya. Has d'emplenar un formulari especificant l'organisme a qui s'adreça. ATENCIÓ! Departament de Cultura i especificar que és pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Cal adjuntar la sol·licitud emplenada i signada.

En ambdós casos, rebràs un comprovant conforme has fet el registre oficial. No cal fer res més.

LA RESPOSTA: La Comissió d'Avaluació del CNL on has fet el curs es reunirà per acordar si s'autoritza o denega la sol·licitud. Rebràs la resposta, a través del Sistema de notificacions electròniques eNotum, en un termini de 10 dies hàbils des de la recepció de la sol·licitud. En cas afirmatiu, se’t citarà un dia i a una hora determinada. Si aquest dia i hora no et va bé perdràs l'oportunitat de fer la prova.