Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: Sensibilització > Premis [X]
 1. Tremp acull el 31è Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro

  Sensibilització > Premis

  La ciutat de Tremp acollirà l'entrega de guardons del 31è Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Anton Navarro, del que enguany és amfitriona la comarca del Pallars Jussà.

  C. Barcelona, 1
  Tremp

  A les 11.30 h

 2. I Concurs de comerços ripollesos lingüísticament exemplars

  Oci i consum, Sensibilització > Premis, Sensibilització > Concursos

  Fins al 31 d’octubre, tots aquells comerços i establiments oberts al públic del Ripollès poden participar en aquest concurs, que valorarà la qualitat lingüística de la retolació, tant exterior com interior, i l’ús.

  Ripoll

 3. Premi Pescamots.cat 2022

  Sensibilització > Premis

  L’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET), amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística per mitjà de l’Oficina de Català de Torelló i l’Ajuntament de Torelló organitza la segona edició del concurs literari Pescamots.

  c/ Enric Prat de la Riba, 17-19
  Torelló

 4. Lliurament de premis Pi d'en Xandri de Sant Cugat: V edició

  Sensibilització > Premis

  Amb un aforament màxim de 50 persones, el dijous 4 de novembre a les 19 h es faran públics a la Casa de Cultura els noms dels guanyadors de la cinquena edició d’aquest certament literari que, per primera vegada, s’obre a l’alumnat de tot el CPNL, no només de Sant Cugat, i també a seguidors d’Instagram del CNL VO3.

  Casa de Cultura. C/ Castellví, 8
  Sant Cugat del Vallès

  A les 19.00 h

 5. Premis Literaris Ciutat de Tarragona

  Sensibilització > Premis

  Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona són organitzats i convocats per l'ajuntament de la ciutat, a través de la Casa de les Lletres, Òmnium Cultural del Tarragonès i el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona.

  Tarragona