Activitats al territori

Filtres aplicats

 • Programa: Socioeconòmic > Empresa > Comerç [X]
 1. Presentació del balanç d'activitats i resultats del 2021 del pla Ofercat a Vic

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç , Socioeconòmic > Empresa > Ofercat

  Dimarts, 14 de desembre a les 13.00 h, la regidora de Comerç i Cultura de l’Ajuntament de Vic, Bet Piella, i la directora del CNL d’Osona, Assumpta Grabolosa, presentaran els resultats de l’anàlisi que s’ha dut a terme al comerç dels barris del Remei i l’Estadi de Vic.

  CNL d'Osona. c/ del Pla de Balenyà, 30-32
  Vic

  A les 13:00 h.

 2. 'A Badia, no badis!', concurs lingüístic als comerços de Badia del Vallès

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç , Sensibilització > Concursos

  Fins al 15 de desembre tindrà lloc el concurs lingüístic A Badia, no badis! als comerços de Badia del Vallès. L'objectiu del concurs és fomentar el coneixement de la llengua i promoure l'ús del català al comerç de la ciutat, per la qual cosa hi haurà diferents cartells a les botigues amb tres paraules en català, una de les quals és un barbarisme.

  Badia del Vallès

 3. Sessions elteunegoci.cat entre la Fundació.cat i el CPNL per a comerciants i empresaris d'Osona

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  La Fundació.cat i el CNL d’Osona ofereixen a empreses i comerços del territori la possibilitat de crear una pàgina web amb domini.cat. S’organitzen tres sessions en línia al novembre, en les quals es crearà i s’editarà el web – en les dues primeres- i, en la tercera es resoldran dubtes i s’explicarà el funcionament de l’Optimot i el Servei d’Assessorament Lingüístic del CNL d’Osona per si tenen alguns dubtes sobre aspectes lingüístics.

  Vic

  A les 13:30 h.

 4. Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2019 a Mollet del Vallès

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Us convidem a l'acte de presentació Usos lingüístics als establiments comercials. Ofercat 2019 a la ciutat de Mollet del Vallès, que organitza l'Ajuntament de Mollet del Vallès, la Secretaria General de Cultura de la Generalitat i el Servei de Català de Mollet (CPNL), que es farà en línia el dilluns 12 de juliol, a les 11 h.

  en línia
  Mollet del Vallès

 5. Sessions formatives per crear webs amb el domini .cat

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Sessions formatives virtuals adreçades a establiments comercials que vulguin crear la seva pàgina web amb el domini .cat. S’ofereix assessorament digital i lingüístic a càrrec de la Fundació puntCAT i el CPNL.

  Virtual

 6. 6a edició de la campanya 'Si l'encertes, l'endevines'

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  El CNL de Barcelona organitza la campanya Si l'encertes, l'endevines per sisè any consecutiu.  Joves estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes.

  Barcelona

 7. Si l’encertes, l’endevines digital

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Del 5 de desembre i fins al 5 de gener es podrà participar en el concurs "Si l'encertes, l'endevines" organitzat pel CNL de Barcelona, aquesta vegada en format virtual.

  Barcelona

 8. Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2019 a Santa Coloma de Gramenet

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Us convidem a l'acte Usos lingüístics als establiments comercials. Ofercat 2019 a la ciutat de Santa Coloma que organitza el Centre de Normalització Lingüística L'Heura, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet que es farà en línia el proper dijous 26 de novembre a les 12 hores del matí i serà presidit per Bàrbara Ferrer, presidenta del Consell de Centre del CNL L'Heura.

  Acte virtual
  Santa Coloma de Gramenet

  A les 12:00 h.

 9. Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2019 a Manresa

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Us convidem a l'acte "Usos lingüístics als establiments comercials. Ofercat 2019 a la ciutat de Manresa" que organitza el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Manresa i que es farà en línia el dimecres 25 de novembre, a les 11 del matí.

  En línia
  Manresa

  A les 11:00 h.

 10. Presentació dels resultats de l'estudi Ofercat 2019 a Reus

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Us invitem a l'acte "Usos lingüístics als establiments comercials. Ofercat 2019 a la ciutat de Reus" que organitza el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat i l'Ajuntament de Reus i que es farà en línia el proper dijous 5 de novembre a les 12 hores del matí.

  El línia
  Reus

  A les 12:00 h.

 11. Comunica't amb èxit: ara més que mai

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  En el context actual de pandèmia, en què l'ús d'Internet s'ha incrementat significativament, encara pren més importància la manera com fem servir aquest mitjà per comunicar-nos com a empreses amb el nostre públic.

  Virtual

  A les 10:00 h.

 12. 'Persianes amunt', models de cartells per als comerços montcadencs en temps de desconfinament

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  El Servei Local de Català de Montcada i Reixac, amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Can Sant Joan, Montcada Centre Comerç i l'Ajuntament de Montcada i Reixac, publicaran a partir del 23 de juny 8 fitxes amb consells i models per a la correcta redacció dels cartells informatius que l'actual situació de desconfinament ha fet tan habituals als aparadors dels establiments.

  Montcada i Reixac

 13. Lliurament de les acreditacions ELR (empreses lingüísticament responsables) en el marc de la Jornada 'Garrotxa, territori socialment responsable'

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Del 23 al 26 de març se celebrarà, a Olot, la Setmana de l’Emprenedoria. El dijous 26 tindrà lloc la Jornada ‘Garrotxa, territori socialment responsable, en el marc de la qual s’entregueran les acreditacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), del Codi Sostenible i de les Empreses lingüísticament responsables (ELR).

  Sala de l'Arxiu de la Garrotxa, plaça del Puig del Roser, 1
  Olot

  A les 10:00 h.

 14. Comerços de Sant Cugat acullen estudiants de Bàsic 3

  Socioeconòmic > Empresa > Comerç

  Els alumnes de Bàsic 3 de Sant Cugat hauran de superar diferents reptes per practicar el català fora de l’aula. Concretament, hauran de superar diverses tasques lingüístiques, com ara una simulacre de compra, de demanda d’informació, etc.

  Sant Cugat del Vallès

  A les 11:30 h.