Darrera trobada de Club de lectura fàcil de Montornès: Petita història de Paco Candel

Llengua i cultura > Foment de la lectura > Club de lectura

El Club de lectura fàcil de Montornes acomiada el curs amb la lectura del llibre Petita Història de Paco Candel, adaptació per a Lectura Fàcil feta per Montse Flores a partir del llibre que Genís Sinca va escriure sobre Paco Candel. La trobada serà el dia 19 de juny de 9.30 a 11.00 a la sala d'actes de la Biblioteca

Enguany  se celebren 50 anys de la publicació del llibre més conegut de Paco Candel Els altres catalans i aquest aniversari s'acompanya d'altres iniciatives com el programa "Catalunya, un sol poble. Diferents mirades migratòries i un sol fet", el qual vol contribuir a promoure la reflexió i la sensibilització sobre el fet migratori i a prendre consciència que els habitants de Catalunya compartim una història i un present.

Una de les activitats proposades pel programa és acostar la figura de Paco Candel al públic en general mitjançant la lectura d'aquest llibre. El club de lectura fàcil i els participants en el Voluntariat per la llengua llegiran Petita història de Paco Candel com a cloenda del curs 2013-2014 i el curs vinent la llegiran també els alumnes dels cursos bàsics de Montornès. 

C. Can Parera, 34 (Sala d'actes de la Biblioteca de Montornès)
Montornès del Vallès

A les 09:00 h.

Vols compartir aquest acte?