El CPNL a la Setmana del Llibre en Català

CPNL > Celebracions

Els dies 13 i 14 de setembre, de 18 a 21 h, el Consorci per a la Normalització Lingüística participa en la Setmana del Llibre en Català amb activitats de Tast de parelles lingüístiques, Clubs de lectura fàcil i Parla.cat.

El passat dia 10 de setembre, la Conchita i la Maria Cristina, una parella lingüística del CNL de Barcelona, van fer una lectura de textos de Maria Barbal i Lluís Permanyer en el marc de les converses organitzades per La Setmana amb els escriptors reconeguts amb els Premis Trajectòria. (Podeu veure-ho en aquest vídeo).

Els dies 13 i 14 hi serem un altre cop per oferir als visitants que puguin viure amb nosaltres les nostres experiències: provar què se sent fent de voluntari per la llengua amb els nostres aprenents, amb el Tast de parelles lingüístiques; compartir la passió per la lectura, amb els Clubs de lectura fàcil, i descobrir com n'és també de fàcil aprendre català amb el Parla.cat i el suport d'un tutor.
 

13 i 14 de setembre (de 18 a 21 h)

Tast de parelles lingüístiques Convidarem els visitants a practicar el Voluntariat per la llengua durant una estona amb aprenents vinguts de Santa Coloma de Gramenet, Badalona, Sant Adrià de Besòs, l’Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Gavà, Castelldefels, el Prat de Llobregat i Barcelona.

Entrevistes Parla.cat: alumnes i tutors del Parla.cat parlaran sobre la seva experiència d’ensenyament i aprenentatge en línia.

Club de lectura fàcil, a càrrec del CNL de Barcelona i del CNL de Badalona i Sant Adrià. Els participants faran una tertúlia distesa a partir de la lectura d'una obra literària.

Avinguda de la Catedral
Barcelona

A les 18:00 h.

Vols compartir aquest acte?