Mataró compta amb un patrimoni lingüístic important i variat. A la ciutat hi viuen persones de més de 110 nacionalitats i s'hi parlen més de 100 llengües.

Per setè any consecutiu, del 6 de febrer al 25 de febrer i en el marc del Dia Internacional de la Llengua Materna, es promouen tot un seguit d'actuacions i activitats diverses per tal de fer visible la realitat lingüística de la ciutat: programes de ràdio, gimcana de les llengües, exposició "Les llengües dels catalans, les llengües de Mataró" a la Biblioteca Pompeu Fabra i xerrada de Carme Junyent "Què ens aporta la diversistat lingüística?”

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme organitza una gimcana lingüística amb preguntes sobre la diversitat de les llengües a Mataró. Es podrà consultar a les xarxes Twitter @CNLdelMaresme i Facebook @CNLdelMaresme i als aparadors de diversos establiments comercials de la ciutat.


Organitza: Ajuntament de Mataró i Servei Educatiu de Mataró del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya-Pla Educatiu d'Entorn, Moviment Educatiu del Maresme, CNL del Maresme, Escoles d'adults de Mataró, Biblioteques de Mataró i Escola les Aigües

Programa

La Riera, 48
Mataró

Vols compartir aquest acte?