"Curvy Crew" arriba a Badalona, dins el cicle El Documental del Mes

Oci en català > Cinema en català

Al documental, la directora de Puerto Rico vol trencar estereotips i lluitar contra la pressió estètica que pateixen les dones.

La primera vegada que la Christa va pujar al Kilimanjaro (Tanzània) se sentia fora de lloc, massa lenta i, en definitiva, massa grassa. En aquell moment no va aconseguir arribar al cim. Anys després va decidir acabar el que havia començat. Aquesta vegada acompanyada d'un grup de vint dones de talla gran decidides a conquistar el cim d'Àfrica. 

Amb aquesta història plena de sororitat, les autoproclamades Curvy Kili Crew s'enfrontaran a un repte que a elles mateixes els sembla impossible d'aconseguir. Aquest documental vol trencar amb els estereotips i posar davant d'un mirall la pressió social i el repte de l'autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d'entrevistes íntimes i dosis d'humor.

El Documental del Mes, una iniciativa del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona, porta cada mes un documental diferent a més de 70 sales de cinema de tot l'Estat.

Podeu veure "Curvy Crew" al Teatre Margarida Xirgu de Badalona.

Teatre Margarida Xirgu
Badalona

A les 20.00 h

Vols compartir aquest acte?