Badia del Vallès celebra la XIII edició de la Festa de la Llengua Materna

Activitats complementàries > Activitats culturals

Del 14 al 22 de febrer es faran diferents activitats a Badia del Vallès sobre diversitat lingüística per a totes les edats.

L'acte central serà la xerrada de Nadia Ghulam, que parlarà sobre el seu llibre La primera estrella del vespre, que han llegit els alumnes dels cursos de català i els membres dels diferents clubs de lectura de la població. La xerrada de l'autora és el testimoni del sofriment i l'esperança de les dones de la seva família afganesa i tindrà lloc el dimarts 15 de febrer a les 18.30 h a l'Auditori Municipal.

A la Biblioteca Vicente Aleixandre es podrà visitar l'actualització de L'arbre de les llengües de Badia 2022, elaborat pels alumnes del LECXIT i els més menuts podran gaudir de l’hora del conte Mon món de contes, a càrrec d'Ingrid Domingo, dedicada a la diversitat cultural, el divendres 18 de febrer a les 18 h (cal reserva prèvia).

L'alumnat dels cursos de català, en col·laboració amb el Punt Òmnia de Badia, elaborarà un vídeo per donar a conèixer d'on són i les llengües que parlen.

Les escoles i els joves de Badia també organitzaran diferents activitats sobre multilingüisme durant la setmana.

Per últim, per donar protagonisme a la ciutadania, es convidarà veïns i veïnes del municipi a escriure al vidres de l'Auditori Municipal la frase Hola, et saludo en la meva llengua materna

Auditori Municipal i biblioteca Vicente Aleixandre
Badia del Vallès

Vols compartir aquest acte?