Els comerços de Cerdanyola col·laboren en tres gimcanes lingüístiques

Llengua i cultura

Els dies 27 d’octubre i 3 i 4 de novembre, diversos grups dels cursos de català per a adults de nivell Bàsic 1 visitaran els comerços de Cerdanyola que estan adherits als programes del Voluntariat per la llengua i I tu, jugues en català per practicar els continguts que aprenen a l'aula.

A més, la gimcana del dia 27 d'octubre serà una edició especial sobre les festes i tradicions d'aquestes dates tant de Catalunya com d'arreu del món: la Castanyada, Tots Sants, Halloween... Les preguntes que formularan els alumnes a les botigues tindran relació amb les flors més venudes aquests dies, sobre els ingredients dels panellets, sobre els vins i licors típics, etc.

La col·laboració dels comeros de Cerdanyola amb el Servei Local de Català, amb la interrupció causada per la pandèmia, es manté des de fa 13 anys. Els alumnes dels cursos de català per a adults hi fan gimcanes lingüístiques que consisteixen a formular preguntes als comerciants sobre els productes que venen o sobre curiositats lingüístiques.

Cerdanyola del Vallès

A les 19.00 h

Vols compartir aquest acte?