L’exposició “Quan parles fas màgia” arriba en forma de joc als comerços de Congost de Granollers

Voluntariat per la llengua

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL). I a partir de la metàfora de la màgia es vol focalitzar l'atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua. 

L'exposició es podrà visitar del 27 d'octubre al 18 de novembre al local de l’Associació de Comerciants Congost i a tots els establiments de l’associació.

Els clients dels establiments podran participar en un concurs de preguntes relacionat amb el contingut de l’exposició emplenant les butlletes que trobaran a les botigues i responent la pregunta corresponent. També s’hi podrà participar en format virtual a la pàgina: http://breu.cpnl.cat/expovxlcongost o en un codi QR que hi haurà al cartell de difusió. El qüestionari s'activarà el dia 27 d'octubre.

Els participants podran guanyar diversos premis:
- Per a les respostes en butlleta de paper: vuit xecs regal de 10 euros a sortejar entre els encertants de com a mínim una resposta, i quatre xecs regal de 25 euros a sortejar entre els encertants de totes les set preguntes.

- Per a les respostes virtuals: se sortejarà una entrada doble per al concert de Roba Estesa, de l'11 de desembre, al Teatre Auditori de Granollers, per a les persones que encertin tres o més preguntes.

Aquesta activitat també s’emmarca en el desenvolupament del Pla Ofercat de foment de l’ús del català al comerç de Granollers, que s’està duent a terme a la ciutat des de 2018, amb la complicitat i col·laboració de Granollers Mercat i diverses associacions de botiguers.

Camí vell de Canovelles, 10
Granollers

A les 09.00 h

Vols compartir aquest acte?