El CPNL celebra el Dia Internacional del Joc amb el lliurament de premis del concurs JOCen10

Oci i consum > Totjoc > Concurs, Oci i consum > Totjoc > Dia Internacional del Joc

El Consorci per a la Normalització Lingüística tanca la primera edició del JOCen10, el concurs de tutorials de jocs de taula en català, amb un acte de lliurament de premis en format virtual, que s’emetrà al canal Youtube del programa I tu, jugues en català?  el 28 de maig, amb motiu del Dia Internacional del Joc.

Donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català a la ciutadania, fomentar l'ús del català a través del joc i promoure la creació de tutorials en català sobre jocs de taula són els objectius que enguany han dut el Consorci a organitzar el JOCen10, un concurs pioner en l'àmbit dels jocs de taula en català.

La youtubera Juliana Canet presentarà i conduirà l'acte que també comptarà amb la intervenció d'Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL.

Si voleu veure tots els vídeos que hi participen ho podeu fer en aquest enllaç: http://breu.cpnl.cat/l1u
 

El concurs JOCen10 és una iniciativa del programa I tu, jugues en català?, impulsat pel CPNL, amb la finalitat de promoure els jocs i les joguines en català, en el marc de l'agenda de la Direcció General de Política Lingüística de foment de la llengua catalana en l'oferta i el consum cultural, especialment l'adreçat a la població jove.

 

Canal Youtube del programa I tu, jugues en català?

A les 19.00 h

Vols compartir aquest acte?