6a edició de la campanya 'Si l'encertes, l'endevines'

Socioeconòmic > Empresa > Comerç

El CNL de Barcelona organitza la campanya Si l'encertes, l'endevines per sisè any consecutiu. 

Joves estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes. En total, 500 cartells amb les il·lustracions s'exposaran a centenars de comerços de proximitat de 13 eixos comercials de la ciutat de l'1 al 27 de juny. Tothom que ho desitgi podrà participar al concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar grans premis patrocinats pels eixos col·laboradors. S'hi podrà participar tant de manera presencial, omplint una de les 4.000 butlletes repartides per tots els comerços, o bé a partir d'una butlleta electrònica.

Els eixos comercials participants són l'Eix Comercial de Sant Andreu, Barna Centre, l'Associació Amics i Comerciants Plaça Reial, Sant Antoni Comerç, Sants Establiments Units, l'Eix Comercial Sants - les Corts, l'Associació de Comerciants Gran de Gràcia, l'Associació de Comerciants del Portal de la Llibertat, l'Associació de Comerciants i Artesans del Barri del Farró, l'Eix Maragall, l'Associació Comerç Via Guinardó, l'Associació de Comerciants del Passeig Valldaura i l'Eix Comercial de Sant Martí.

Dijous 1 de juliol es lliuraran els premis als guanyadors del concurs, patrocinats pels eixos comercials. També s'entregaran els premis a la millor il·lustració segons el jurat expert i a la millor il·lustració segons el públic, patrocinats per BCN LlibresTRESC i Artcants. Serà a les 11 h a l'Escola Llotja.

Barcelona

Vols compartir aquest acte?