ENVEVINA-LA! al Centre Esportiu Les Vernedes, de Montornès del Vallès

Sensibilització > Concursos

Montornès havia jugat a l’Endevina-la! amb els comerços de la Unió de Botiguers en dues ocasions, el 2016 i el 2018, i el joc s’adreçava a tota la població. Aquest cop, a l’espera de fer una edició com les anteriors quan les circumstàncies ho permetin, es fa una versió reduïda del joc, adreçada als usuàris i usuàries del Centre Esportiu Les Vernedes. 

L’Endevina-la! consisteix a desxifrar una sèrie d’enigmes jugant amb paraules i imatges. A Les Vernedes n’hi haurà 10, situats al passadís de vestidors, entre el 3  i 23 de maig, i les respostes s’hauran d’enviar mitjançant un qüestionari Forms. El dia 28 de maig, DIA INTERNACIONAL DEL JOC, al programa "El matins" de Ràdio Montornès, se’n farà el sorteig i s’hi anunciaran els guanyadors.

Hi haurà tres premis: una mensualitat gratuïta, tres invitacions i una entrada gratuïta a la piscina d'estiu. Els dos primers se sortejaran entre totes les persones que hagin encertat els 10 jeroglífics. I entre tots els participants, independentment dels encerts que hagin tingut, se sortejarà el tercer premi.

Esperem que hi hagi molta gent que s’animi a jugar-hi!

Gran Vial, 3 Montornès
Montornès del Vallès

Vols compartir aquest acte?