'És quan llegeixo que espanto dracs', Sant Jordi al Vallès Oriental

Llengua i cultura > Activitats culturals > Sant Jordi

Des del CNL del Vallès Oriental volem potenciar l'interès per la lectura; tant és si llegim autores i autors novells o tradicionals, si ho fem en veu alta i asseguts al sofà, o en silenci en el nostre espai predilecte... el que volem és llegir. Tots som conscients que llegir ens fa lliures i qui té la informació té el poder.

És per això que volem difondre el poder de la lectura i el dia de Sant Jordi és l'adequat perquè entre tots mostrem les ganes de llegir. A partir de la premissa És quan llegeixo que els dracs s’espanten, animem tots els usuaris a mostrar-nos des d’on llegeixen.

Aquest Sant Jordi convidem que ens mostrin des d'on s'enamoren, combaten dracs, cavalquen, són l'heroi/heroïna i regalen roses. Com? Han de penjar una foto llegint en algun indret especial, divertit, curiós, íntim, desconegut, intrèpid... i compartir-lo amb nosaltres.

Del 20 al 25 d'abril, qui vulgui col·laborar amb la premissa de Sant Jordi 21 té temps per penjar a les xarxes la seva foto amb un llibre a les mans en un espai diferent. En publicar la foto han d’etiquetar-nos amb #espantodracs, #SantJordi2021 i #cnlvallesoriental.

Tots els participants que compleixin els requisits entraran en el sorteig d'un exemplar del Premi Sant Jordi 2020. Voleu guanyar la novel·la "L'aigua que vols", de Víctor García Tur?

El 27 d'abril es farà el sorteig i anunciarem el guanyador a través de les xarxes del Vallès Oriental.

Per participar al sorteig cal haver llegit les bases del concurs.

Granollers

Vols compartir aquest acte?