Segona edició del concurs Endevina-la! per Instagram a Montcada

Sensibilització > Concursos

Durant el mes d’abril tindrà lloc la segona edició del concurs lingüístic Endevina-la! a Montcada que organitzen les associacions de comerciants de Can Sant Joan i Montcada Centre Comerç, l’Ajuntament i el Servei Local de Català.

A causa de la situació sanitària actual, el concurs es farà a partir dels perfils d’instagram de l’Associació de Comerciants de Can Sant Joan i de Montcada Centre Comerç.

Cada dimarts del mes d’abril (6, 13, 20 i 27 d’abril), a partir de les 18 h, es publicarà a Instagram un jeroglífic diferent per a cada associació. Les persones que hi vulguin participar hauran de posar la solució com a comentari a la publicació. El dilluns posterior es publicarà la solució correcta i el nom de la persona guanyadora (sorteig entre els comentaris amb la resposta correcta).

En total se sortejaran 8 premis, com vals de compra, entrades al teatre i als cinemes El Punt de Montcada, un joc en català de l’empresa montcadenca GdM i un altre de Devir, subscripcions a la plataforma Filmin.cat i un exemplar del llibre Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure, de Jordi Esteban, editat per l'editorial Àgilment.

Montcada i Reixac

A les 18.00 h

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?