Acte de celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna

Acolliment

"Falsos amics" per celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna a Tarragona

En la trobada anual del Ple pel Català al Camp de Tarragona hi haurà una mostra de falsos amics en llengües diverses.

Enguany una sèrie d'aprenents de català del Camp de Tarragona ens explicaran falsos amics en les seves llengües d'origen i també els explicaran en català per mostrar el que signifiquen. 

Com ja és habitual, el Ple pel Català al Camp de Tarragona aprofita el Dia Internacional de la Llengua Materna per fer la seva trobada institucional.

A més de la feina que es fa en aquesta trobada anual, l'objectiu de celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna té molt a veure amb la voluntat de visibilitzar les llengües maternes dels aprenents de català del Camp de Tarragona.

El Dia Internacional de la Llengua Materna (21 de febrer) se celebra anualment des de l'any 2000 per promoure la diversitat lingüística i cultural i el multilingüisme.

La data respresenta el dia de 1952, quan estudiants que es manifestaven en reconeixement de la seva llengua, el bangla, com a una de les dues llengües nacionals del que era el Pakistan en aquell moment, van morir per trets de la policia de Dhaka, capital actual de Bangladesh.

Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura (C. Major, 14)
Tarragona

A les 19:00 h.

Vols compartir aquest acte?