Tornen a començar les pràctiques lingüístiques als comerços adherits, Mollet del Vallès

Voluntariat per la llengua > Establiments col.laboradors

Des del 20 de gener fins al 6 de març, els alumnes dels cursos de català per a adults de nivell bàsic 3 de català faran pràctiques lingüístiques reals als comerços adherits:

Abacus Mollet, rambla de Balmes, 3

Calçats Bambi, carrer de Gaietà Ventalló, 29

Cansaladeria Brunés, carrer de Gaietà Ventalló, 34

Drogueria Montseny, carrer de Vallès, 32

L'Illa Llibreria, avinguda de Llibertat, 20

Supermercat Esclat Bon Preu, avinguda de Burgos, 15

Rosa de Montserrat, avinguda de Jaume I, 34

Es tracta que l'alumnat del curs bàsic 3 de Mollet del Vallès tingui l'oportunitat de fer pràctiques reals i pugui mantenir una conversa en català. L'alumnat prèviament rep unes instruccions i un material amb un carnet que ha de segellar a l'establiment per dur-la a terme i el professorat la treballa abans i després a l'aula. D'aquesta manera, l'aprenent no només practica el vocabulari referit a productes de consum i les estructures més habituals que es fan servir quan anem a comprar o necessitem un servei, sinó que coneix l'oferta comercial del barri o de la població i els establiments on sap que serà atès en català, malgrat que encara no domini del tot la llengua.

Qualsevol establiment que vulgui adherir-se i participar d'aquesta experiència d'èxit que vincula comerços i alumnat pot fer-ho adreçant-se al Servei de Català de Mollet.

El compromís mínim per part de l'establiment que s'identifica com a col·laborador del Voluntariat per la llengua és el de fer l'atenció sempre en català.

Agraïm als establiments o centres participants la seva predisposició.

Establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la llengua

Mollet del Vallès

Vols compartir aquest acte?