"Teresa Pàmies. Tot és en els llibres"

Sensibilització

"Tot és en els llibres", acostumava a dir Teresa Pàmies; i és ben cert que tota la seva trajectòria vital es troba recollida en la cinquantena d'obres que va escriure.

"Tot és en els llibres" també pot voler dir que tot allò que compta, tot allò que importa, el que val la pena pensar, fins on podem concloure, ho podem trobar en els llibres.

Aquest joc de profunditats i significats que acabem de mostrar amb el títol d'aquesta exposició és un aspecte recurrent en la seva obra, que sovint ens permet anar més enllà d'una lectura aparent o literal.

Dins del conjunt d'actes en homenatge a l'autora, la Institució de les Lletres Catalanes ha creat una mostra de petit format. La prioritat d'aquestes exposicions és crear una eina divulgativa i que permeti una itinerància àgil, amb un sistema de transport econòmic i sense costos de muntatge per a les seus que la demanin.

L'exposició està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb al col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de les Dones i el Departament d'Educació.

Podeu consultar els espais on està previst que s'instal·li a l'agenda

Itinerància

L'exposició compta amb diverses còpies que s'itineren de manera simultània des de la Institució de les Lletres Catalanes, Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i l'Institut Català de les Dones.

Catalunya

Vols compartir aquest acte?