Preparant motors per al "Per Nadal, tota joguina val?"

Oci i consum > I tu, jugues en català?

Del 27 al 29 de novembre l'auditori de Cotxeres de Sants acollirà, com cada any, la mostra de joguines, "Per Nadal, tota joguina val?" que vol ser un espai de presentació i descoberta de jocs i joguines per als infants, especialment per als d'educació primària. La Delegació de Sants-Montjuïc del CNL de Barcelona hi tornarà a ser present, la tarda del 29 i el matí del 30, per oferir la informació de joguines i jocs en català que es poden trobar al mercat i els establiments on poder adquirir-los.

En l'estand del CNL hi haurà mostres de joguines en català i materials promocionals dels serveis i programes que du a terme: "I tu, jugues en català?", Voluntariat per la llengua, oferta de cursos de català, etc. Per dinamitzar l'estand, es faran tallers i demostracions de jocs, es repartiran cartes del Reis, es promocionarà l'app del programa "I tu, jugues en català?" i el web cpnl.cat/jocs. 

Cada any, prop de 6.000 persones desfilen durant aquests dies per les Cotxeres per conèixer les novetats en jocs i joguines que hi ha al mercat. L'esdeveniment està organitzat per les tres ludoteques del districte de Sants-Montjuïc amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona.

Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79)
Barcelona

A les 17:00 h.

Vols compartir aquest acte?