El Documental del Mes 'Time Trial' al cinema Esbarjo de Cardedeu

Oci i consum > Cinema en català

El dijous 2 de maig, a les 9 del vespre, es podrà veure el documental Time Trial del director Finlay Pretsell, al cinema Esbarjo de Cardedeu. VO en anglès, subtitulada en català.

Sinopsi: David Millar era un prestigiós ciclista escocès que va comprar la seva primera bicicleta de carretera quan tenia 15 anys. Quan va fer-ne els 18, es va traslladar a viure a França per poder competir al més alt nivell. Dos anys més tard, el 1997, li van oferir el seu primer contacte professional per liderar un dels equips francesos més importants, amb el qual va guanyar tres etapes del Tour de França, cinc de La Vuelta a Espanya i un del Giro d'Itàlia, fins que va rebre una suspensió per dopatge el 2004.

Cardedeu és l'únic lloc de la comarca on es poden veure aquests documentals de prestigi internacional, de qualitat, temàtica i procedència diversa.

El cicle El Documental del Mes és una iniciativa de l'empresa Paral·lel 40, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura per a la subtitulació en català. 

C. Lluís Llibre, 27
Cardedeu

A les 21:00 h.

Vols compartir aquest acte?