Concurs "A l'abril cada paraula val per mil"

Llengua i cultura

Busca els cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" a les botigues de Manresa i Igualada. Contenen enigmes-endevinalles que tenen relació amb els comerços que els exposen. 

A Manresa ciutat, pots participar al concurs.

Dates del concurs: del 8 d'abril al 2 de maig de 2019.

La participació al concurs és gratuïta i oberta a tothom, excepte el personal del CPNL. 

Cal respondre correctament 15 dels 30 enigmes i especificar el nom d'un mínim de 15 botigues o espais diferents on apareixen aquests enigmes. Un cop emplenades les butlletes es poden portar, fins al 2 de maig, al Centre de Normalització Lingüística Montserrat (passeig de Pere III, 68) de Manresa.

Si la participació és per Internet, cal enviar aquest formulari. 

Totes les persones que hagin emplenat correctament les butlletes entraran en el sorteig per optar a un dels premis del concurs.

Premis:

1.       Una capsa experiència regal de Fent País.

2.       Un val per als serveis de la Clínica Universitària de la FUB Manresa.

3.       Un lot de productes del Gremi de Flequers de Barcelona.

4.       Dos àpats al restaurant Atenes.

5.       Quatre entrades al Centre de descoberta, recerca i documentació per a l'educació científica a les primeres edats, Lab 0-6, FUB Manresa.

6.       Una subscripció anual a la revista El Pou de la Gallina.

7.       Un lot de productes de Mengem Bages.

8.       Dues entrades per veure una projecció de cinema al Multicines Bages Centre.

9.       Un lot de productes de Forn Cabrianes.

Tractament de les dades en aquest concurs

Informació bàsica de protecció de dades del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Identificació del tractament: CONCURSOS, PROMOCIONS, ACTES, ACTIVITATS I ESDEVENIMENTS CULTURALS

Responsable del tractament: Consorci per a la Normalització Lingüística.

Finalitat del tractament: Gestió, control i seguiment de les inscripcions de les persones participants en concursos, promocions, actes, activitats i esdeveniments culturals de format i finalitats diverses organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, i de les imatges i gravacions dutes a terme durant aquestes activitats.

Legitimació: La base legal que ens permet tractar les vostres dades personals és el vostre consentiment (article 6.1.a del RGPD) que es considera que atorgueu amb la comunicació de les vostres dades i/o amb la formalització de la vostra inscripció. Podeu retirar-lo en qualsevol moment.

Destinataris: És possible la divulgació pública dels guardonats i, si escau, dels accèssits, a més de les possibles imatges, mitjançant internet, les xarxes socials o les publicacions del CPNL (butlletins, memòries...).

Drets de les persones interessades: Podeu exercir els drets d'accés a les dades, modificar-les, rectificar-les, suprimir-les, limitar-ne el tractament o oposar-vos-hi, adreçant-vos per escrit al Consorci per a la Normalització Lingüística, carrer de Muntaner, 221 (08036 Barcelona), telèfon 932723100, adreça-e cpnl(ELIMINAR)@cpnl.cat.

Informació addicional: Per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a la pàgina web del Consorci

Manresa

A les 14:40 h.

Vols compartir aquest acte?