25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 10:35

Llengua, cultura i cohesió

El 4 de març el CNL de Cornellà visitarà el Museu de les Matemàtiques

El 4 de març a les 9.30 h l'alumnat dels cursos de català i els usuaris del VxL  faran una visita guiada per la seu del  MMACA. Aquesta sortida pretén mostrar als usuaris del CNL de Cornellà aquest important equipament de la ciutat que pretén divulgar i acostar les matemàtiques a tothom. A més, després de la visita es podrà participar en el taller "Les cúpules de Leonardo".

L'oferta museística del MMACA està formada per més de 100 mòduls en contínua renovació que toquen múltiples temàtiques: geometria plana i de 3 dimensions, jocs i puzles, estadística i probabilitats, fractals, aritmètica i nombres, il·lusions òptiques i art. La majoria d'ells estan dissenyats i creats pels mateixos associats amb fusta, miralls i materials senzills.

Les diferents sales de l'exposició de Cornellà, reben el nom de matemàtics, divulgadors o pedagogs (Eratòstenes, Pere Puig Adam, Emma Castelnuovo, Martin Gardner, George Pólya, Lluís Santaló i Maria Montesori). El lema que presideix el MMACA és "Prohibit NO tocar" i així s'anima els visitants a jugar i experimentar amb els materials exposats.

Si hi esteu interessats us hi podeu inscriure trucant al CNL de Cornellà o escrivint un correu electrònic a cornella@cpnl.cat especificant-hi el nom i el telèfon.

El 4 de març el CNL de Cornellà visitarà el Museu de les Matemàtiques

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter