25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 21 de febrer de 2019

Acolliment

El Consorci per a la Normalització Lingüística commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna amb prop de 50 actes al territori

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) participa en la commemoració del Dia Internacional de la Llengua Materna, amb l'organització de prop de 50 actes per tot el territori, durant la segona quinzena de febrer. Les diferents iniciatives s'emmarquen en el programa Llengua, cultura i cohesió, que -juntament amb l'aprenentatge de la llengua catalana- és un dels eixos fonamentals del Consorci, amb l'objectiu d'apropar els referents de la cultura catalana als alumnes dels cursos de català i als participants del programa Voluntariat per la llengua.

En la majoria de casos, les actuacions s'han organitzat de manera conjunta amb altres agents culturals del territori. Així, d'acord amb els criteris que identifiquen l'acció del Consorci, treballar en xarxa amb entitats i associacions culturals de proximitat contribueix a difondre encara més el valor de la diversitat lingüística i els beneficis socials i col·lectius que comporta fer-ne el reconeixement corresponent.

Per al CPNL, compartir experiències de multilingüisme permet que els alumnes nouvinguts se sentin identificats des del respecte per la seva llengua d'origen, i això els facilita la creació de vincles positius amb l'aprenentatge de la llengua d'acollida.

Agenda del CPNL, 21 de febrer de 2019

El Consorci per a la Normalització Lingüística commemora el Dia Internacional de la Llengua Materna amb prop de 50 actes al territori

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter