25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 17:00

Club de lectura en català

Club de lectura fàcil en català

Biblioteca Joan Oliva i Milà (pl. de la Vila, 13)
Vilanova i la Geltrú

Dràcula, Bram Stoker (adaptació de Núria Pradas).

Dràcula ens presenta el vampir més famós de tots els temps. Narra la terrorífica història d'un malvat comte que, des de Transilvània, arriba a Londres disposat a propagar el mal pel món.

Sinopsi: Jonathan Harker i la seva esposa, Lucy i el seu promès, el doctor Seward i el professor Van Helsing s'enfrontaran al comte Dràcula. Fins i tot, hi haurà algú que hi perdrà la vida. Contra els poders sobrenaturals del vampir, utilitzaran les seves millors armes: l'amistat, el coratge, el treball en equip i els grans coneixements del savi professor.

Activitat dirigida a totes les persones que els agrada la lectura amb l'objectiu de gaudir amb les històries i alhora augmentar els recursos comunicatius (lèxic i expressions) en català. Les sessions s'adrecen principalment a l'alumnat dels cursos de català, els aprenents de les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua i a les persones usuàries de la biblioteca que vulguin practicar la conversa en català a partir de la lectura proposada.

Ho organitzen: Biblioteca Joan Oliva i Milà, organisme adherit al Voluntariat per la llengua, i CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (SC del Garraf i de Vilanova i la Geltrú).

Club de lectura fàcil en català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Twitter