L'edició número 30 del Voluntariat a Montornès s'inicia amb un club de lectura amb David Vila Ros

Voluntariat per la llengua

Cada trimestre els alumnes dels cursos de català per a adults llegeixen un llibre, ja que en l'aprenentatge d'una llengua és força important la lectura, perquè permet adquirir vocabulari i ajuda a millorar la comprensió i la rapidesa lectora.

Aquest trimestre hem triat els contes de David Vila Ros que es poden trobar als reculls  Ni ase, ni bèstia (2010) Verba, non facta (2014) i Roba estesa (2017). David Vila Ros és un escriptor i dinamitzador lingüístic sabadellenc que, a més d'escriure contes per a infants i per a adults, també  té publicats assajos sociolingüístics sobre l'ús del català.  El 14 de febrer a les 17.30 h ens trobarem amb ell a la Biblioteca de Montornès per parlar de contes i de llengua.

Aquesta trobada també ens servirà per donar el tret d'inici a la segona edició del Voluntariat d'aquest curs 2018-2019, que arriba a la número 30 des de l'any 2004. Una edició és el període de 10 setmanes en què les parelles es troben. El compromís que adquireixen els integrants de la parella és trobar-se un cop a la setmana durant aquest període.

Llegir també és una activitat que solen fer les parelles lingüístiques. Suposem que també hauran llegit algun dels contes de David Vila i que entre tots farem una tertúlia serà molt interessant.

C. Can Parera, 36 1r pis de la Biblioteca de Montornès)
Montornes del Vallès

A les 17:30 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?