'Cantem en català' participa en la Festa de la Germandat de Parets

CPNL > Celebracions

El grup 'Cantem en català', que aplega persones de diferents procedències per practicar català tot cantant, interpretarà dues cançons a la Festa de la Mare de Déu de Montserrat de la Germandat de Parets: "Escolta-ho en el vent" de Bob Dylan i 'Rius de Babylon'. 

Un dels objectius d'aquest grup és que tothom pugui participar en les cantades. Per això, es repartiran les lletres de les cançons als assistents perquè puguin cantar-les. En aquest sentit, aquesta vegada s'hi ha implicat grup bàsic 1 de català. Els alumnes han treballat les cançons a classe i se'ls ha convidat a cantar-les el dia de l'actuació.

El taller 'Cantem en català' va començar el novembre del 2015 fruit d'una col·laboració entre el CEM María Grever i l'Oficina de Català de Parets. L'objectiu d'aquest projecte és formar un grup amb gent de tot arreu per aprendre la llengua i la cultura catalanes a través de la música, les cançons i el ball. A partir del novembre de 2017 treballem per projectes. Tothom hi és molt ben benvingut. 

Plaça de la Vila
Parets del Vallès

A les 11:30 h.

Vols compartir aquest acte?