Nova edició de la Dictada occitana a Barcelona

Assessorament lingüístic

El dissabte 27 de gener, a les 14.30 h, torna la Dictada occitana, un dictat en occità que des de fa 21 anys es fa de forma simultània a més de 40 ciutats d'Occitània i els Països Catalans, un esdeveniment singular i únic i que té lloc al Palau Marc, un casal senyorial del segle XVIII, avui seu del Departament de Cultura (Rbla. Santa Mònica, 8).

Com ja fa uns anys, el CNL de Barcelona, delegació de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, hi participarà com a entitat col·laboradora cedint llibres Comencem a parlar i Viure a Catalunya de la Generalitat de Catalunya i 4 jocs de taula Patim, Patam, Patum per a les persones guanyadores, fent difusió de l'acte entre l'alumnat i informant a través dels tríptics i volanders dels cursos de català i de les diverses campanyes del centre.

La Dictada occitana és un concurs d'ortografia obert a tothom. El seu objectiu és donar prestigi a la llengua occitana. Es realitza un cop l'any i la seva dinàmica és molt senzilla, el mateix dia a la mateixa hora en diversos indrets es llegeix un text en occità i els participants l'han d'escriure, tot seguit es fa la correcció dels textos i es dóna un premi a aquell que ha fet el dictat amb menys errades.

Només cal fer la inscripció a caoc@caoc.cat o bé trucant al 93 284 36 34. Tots els participants rebran premis i diplomes. Hi haurà premis especials als primers de cada categoria (adult, professional i infantil!).

Palau Marc (Rambla de Santa Mònica, 8)
Barcelona

A les 14:30 h.

Vols compartir aquest acte?