Servei de Català de Mollet (1987-2017) Fem trenta anys!

CPNL > Celebracions

Sabíeu que el Servei de Català de Mollet es va crear l'any 1987?

Sabíeu que durant aquests trenta anys s'han fet uns 720 cursos de català per a adults i més de 16.000 alumnes han vingut a aprendre català?

Sabíeu que des del servei d'assessorament s'han revisat unes 41.000 pàgines i des que hem promogut el Voluntariat per la llengua a la nostra ciutat, l'any 2005, s'han fet més de 1.100 parelles lingüístiques?

Sabíeu que la primera oficina de català estava a l'Ajuntament de Mollet? Després va passar a les dependències de l'antiga oficina olímpica, a la plaça de l'Església, 5 i des de l'abril de l'any 2014 es troba a Can Lledó, al carrer del Comte d'Urgell, 26?

Nosaltres hem fet una breu introducció del que han estat trenta anys de Servei de Català a la ciutat en xifres, però darrere les xifres hi ha el més important: les persones (professorat, alumnat, usuaris, col·laboradors, etc.), que són les que omplen de valor tota aquesta trajectòria que continuem amb la inauguració d'aquest nou quadrimestre 2017-2018 que acabem d'estrenar i que acompanyarem amb noves propostes i activitats. La primera? La d'avui. Jordi Esteban ens explicarà també la història, en aquest cas de les paraules, perquè com diu Jordi Esteban, les paraules "són viatgeres". Ara que començarem les Jornades del Centre d'Estudis Molletans, sabeu, a tall d'exemple, d'on ve la paraula bugia

Us esperem el dimecres 18 d'octubre, a la sala gran del Museu Abelló per descobrir un petit tastet d'aquests trenta anys del Servei de Català i de la història o del "petit viatge" de les paraules.

Invitació

Museu Abelló, c. Berenguer III, 122
Mollet del Vallès

A les 19:30 h.

Vols compartir aquest acte?