Inauguració oficial de la nova delegació de l'Eixample i portes obertes a Calàbria, 66

Administració pública > Administració local

El dissabte 24 d'octubre a les 12 h s'inaugurarà la rehabilitació de l'antic edifici de l'ONCE a Barcelona, transformat en un pol d'oficines municipals i d'espais al servei de la ciutadania i el territori, entre els quals s'hi troba la nova delegació de l'Eixample del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

Al renovat edifici Calàbria 66 conviuen espais comuns gestionats per la xarxa associativa del barri -com l'auditori amb capacitat per 186 persones i la recepció i vestíbul- amb serveis  educatius i oficines municipals: l'Escola d'Adults Pere Calders, la delegació de l'Eixample del Centre de Normalització Lingüística, l'empresa B:SM i la Direcció d'Atenció Ciutadana. Els espais per al veïnat inclouen també una gran sala polivalent, diferents aules taller i sales de reunions, hort comunitari al terrat i espais logístics i magatzems.

L'edifici, restaurat amb criteris de sostenibilitat, disposa també d'un sistema d'energia solar fotovoltaica connectat a la xarxa per a tota la finca.

Tothom és convidat a la festa de portes obertes d'aquest nou equipament.

Més informació.

Delegació de l'Eixample del CNL, C. Calàbria, 66
Barcelona

A les 12:00 h.

Vols compartir aquest acte?