El CNL de Barcelona participa a Dau Barcelona, festival del joc

Oci i consum > I tu, jugues en català?

El CNL de Barcelona participa a la tercera edició de Dau Barcelona, festival del joc, que tindrà lloc el cap de setmana del 13 i 14 de desembre a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona, amb l'espai "I tu, jugues en català?".

En aquesta edició el certamen ha canviat el subtítol de "festival de jocs de taula" pel de "festival del joc", perquè les seves activitats ja no estan referides únicament al joc de taula, sinó que s'hi incorporen altres vessants, com el joc tradicional. En el decurs de la presentació també es donaran a conèixer dades de vendes de la indústria del joc a l'Estat i la seva evolució de mercat durant els darrers anys.

Adreçat tant al públic familiar com a la comunitat de jugadors avesats i a la indústria, DAU BARCELONA es planteja com una gran festa de la creativitat en el joc, amb accent posat en la innovació, l'experimentació i la tradició que aquest àmbit ofereix. Enguany, després de la gran acollida de l'any passat, el DAU creix en nombre d'editorials col·laboradores i es triplica l'espai que acull el festival a la Fabra i Coats.

Dau Barcelona està organitzat per la Direcció de Creativitat I Innovació de l'Institut de Cultura amb el comissariat d'Oriol Comas.

Fabra i Coats, carrer de Sant Adrià, 20
Barcelona - Sant Andreu

Vols compartir aquest acte?