Les parelles lingüístiques de Mollet juguen en català al Mercat Vell. I tu, jugues en català?

Oci i consum > I tu, jugues en català?

II Jornades Familiars de Jocs de Taula al Mercat Vell de Mollet del Vallès

El dissabte 6 de desembre, d'11 h a 12.30 h, les parelles lingüístiques estan convidades a jugar en català al Mercat Vell. Volem que aquella setmana, si podeu, us canvieu la cita i vingueu amb la vostra parella lingüística al Mercat Vell per compartir no només temps i llengua, sinó, també, joc i, en aquest cas, jocs de taula en català.

Arran de l'adhesió de l'empresa LU2, experts en jocs de taula  al Voluntariat per la llengua, LU2 vol potenciar que les parelles lingüístiques de Mollet i de la comarca vinguin al Mercat Vell per jugar i per jugar en català.

Com a organitzadors de les Jornades Familiars de Jocs de Taula al Mercat Vell de Mollet del Vallès, LU2 serà al Mercat Vell el dissabte 6, el diumenge 7 i el dilluns 8 de desembre, d'11 h a 14 h i de 16 h a 20 h.

Des del Servei de Català de Mollet i de la comarca difonem  la campanya "I tu, jugues en català" ,una campanya per donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús.

Amb aquesta iniciativa, us convidem a visitar-nos al Mercat Vell el dissabte al matí i fer-vos una foto amb la vostra parella lingüística i qualsevol joc de taula que us faci peça. Us hi esperem!

 http://www.lu2.cat/ Lu2, experts en jocs de taula.

Si feu una compra en línia a www.lu2.cat, no us oblideu d'utilitzar el cupó de descompte. A la casella de l'esquerra, heu de posar: vxl i tindreu un 10% de descompte. 

Us esperem el dissabte 6 de desembre, d'11 h a 12.30 h al Mercat Vell de Mollet. "I tu, jugues en català?".

Mercat Vell
Mollet del Vallès, plaça de Prat de la Riba, 6

A les 11:00 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?