Edicions anteriors 

Núm. 14   Juny de 2013

Butlletí del Consorci per a la Normalització Lingüística

SUMARI
Editorial
Arriba l'estiu i el curs 2012-13 finalitza.

Durant aquest temps hem compartit amb vosaltres hores de formació de català i moltes activitats per promoure la llengua i la cultura catalanes.

Al setembre ens tornem a veure però recordeu que mentrestant podeu refrescar els vostres coneixements de català a parla.cat i seguir l'actualitat lingüística a partir del nostre web, twitter i perfils locals de facebook.

Bon estiu!
Coses d'ara
Matrícula als cursos de català d'estiu

Els dies 25 i 26 de juny de 10 a 13 h, es faran les matrícules als cursos de català d'estiu de les poblacions del Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3.

Els cursos presencials que s'ofereixen són: Curs de conversa avançat i Bàsic 3 a Cerdanyola; Bàsic 3 a Montcada; Curs de conversa inicial a Barberà, i Sessions orals a Badia. Pel que fa als cursos a distància, Badia ofereix l'Intermedi 3 i Sant Cugat, l'Intermedi 3 i el Suficiència 3.

La data d'inici de cursos serà l'1 de juliol a Cerdanyola, Montcada i Badia.

Els cursos previstos a Sant Cugat i Barberà començaran abans, per la qual cosa les persones interessades s'hi han de posar en contacte al més aviat possible.

Per a més informació, adreceu-vos al servei de la vostra població.Horari d'estiu dels serveis de català

CNL Vallès Occidental 3
estiu 2013

Del 15 de juny al 15 de setembre (tots dos inclosos), l'horari d'atenció al públic dels nostres serveis serà de 10 a 13 h.

Durant el mes d'agost us atendrem al Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 (pl. Sant Ramon, 23-24, de Cerdanyola del Vallès. Telèfon 93 580 34 94), excepte del 12 al 16 d'agost que estarà tancat per vacances.Coses del Voluntariat
10 anys de Voluntariat per la llengua

Museu d'Art de Cerdanyola (Can Domènech)
Divendres 18 d'octubre, a les 18.30 h

El programa Voluntariat per la llengua del CNL Vallès Occidental 3 (Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Barberà, Badia i Sant Cugat) celebrarà el desè aniversari el divendres 18 d'octubre. La jornada tindrà lloc al Museu d'Art de Cerdanyola (Can Domènech), de 18.30 a 21 h.

Amb motiu de la celebració dels 10 anys del programa Voluntariat per la llengua, al llarg de tot l'any s'estan fent actes de reconeixement arreu de Catalunya. Al nostre Centre hem organitzat una jornada que tindrà com a eix principal el reconeixement a totes les persones voluntàries i aprenentescomerços i entitats col·laboradores que han participat i donat suport al programa des de l'any 2003.  

La jornada, que serà de 18.30 h a 21 h, s'estructurarà en dues parts. D'una banda, hi intervindran entitats i associacions del nostre territori que treballen per fomentar l'ús del català. Ens explicaran què fan i quina és la seva manera de promoure l'ús social de la llengua catalana.

De l'altra, es farà un reconeixement explícit a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres des que el programa va començar a dur-se a terme a les nostres poblacions, així com també a tots els comerços i les entitats que dia a dia vetllen per la bona salut del català i faciliten que accions tan quotidianes com anar a comprar o participar activament a les activitats d'una entitat, es pugui fer en català.

L'acte s'acabarà amb una demostració de ball de bastons i una copa de cava per a tothom. Coses d'aquí i d'allà
Acaba el curs 2012-13

CNL Vallès Occidental 3
Juny de 2013

Aquest mes de juny estan acabant els cursos de català per a adults de les poblacions del CNL Vallès Occidental 3.

Per acomiadar el curs com cal, hem organitzat diferents activitats: festes, excursions, trobades gastronòmiques, etc. I us convidem a fer un cop d'ull a tots els actes de final de curs:Coses noves i cosetes
Cursos de Nivell D a Cerdanyola i Montcada

Cerdanyola i Montcada
octubre 2013-maig 2014

Aquest proper curs 2013-2014, el Centre de Normalització Lingüística Vallès Occidental 3 oferirà dos cursos de nivell superior (D), concretament a Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac.

El curs programat a Cerdanyola es farà els dimarts i dijous de 19 a 21 h i el de Montcada els dilluns i dimecres de 18 a 20 h. Tots dos s'impartiran d'octubre a maig.

En tots dos casos, cal tenir el certificat de nivell de suficiència (C) del Consorci per a la Normalització Lingüística o de la Direcció General de Política Lingüística. 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el servei local de català corresponent.

 Col·labora-hi!, un nou wiki per compartir en català

CNL Vallès Occidental 3
Curs 2013-14

Amb l'objectiu de trobar nous recursos per afavorir l'aprenentatge del català dels nostres alumnes, aquest darrer trimestre hem posat en marxa de manera experimental Col·labora-hi! Wiki dels alumnes del CNL Vallès Occidental 3.

El wiki permet que els alumnes i el professorat puguin crear textos de manera col·laborativa i els puguin editar i millorar fàcilment. També s'hi poden afegir enllaços, imatges, vídeos i altres recursos que faran de l'aprenentatge del català una tasca creativa i amena. 

Aquesta nova eina, que s'implantarà a partir del curs que ve, s'afegeix a la llista de blogs que actualment s'utilitzen al CNL amb finalitat pedagògica.Pujar
  Subscriure's
  Enviar a un amic
EQUIP DE REDACCIó
Palmira Freixa
Maika García
Emma Giménez
Lídia Ponsatí
CONTACTE
CNL Vallès Occidental 3
Pl. Sant Ramon, 19
08290 Cerdanyola del Vallès
Tel. 93 580 34 94

Horari d'estiu: de dilluns a dijous de 10 a 13 h

Tancat del 12 al 16 d'agost
© 2018 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte
lectura