Edicions anteriors 

Núm. 37   L'Heura digital

Butlletí del Consorci per a la Normalització Lingüística

SUMARI
Avís tècnic important
Per a una visualització òptima del butlletí cal descarregar les imatges en cas que el correu electrònic no ho faci automàticament. La descàrrega de les imatges es fa clicant les X que apareixen en els requadres o permetent al programa que les baixi automàticament.

Si no voleu rebre més aquest butlletí, envieu un correu electrònic a
santacoloma@cpnl.cat.
L'agenda
3a Trobada VxL 2012 (matí i tarda)

El proper mes de febrer ens aplegarem a la 3a Trobada VxL de 2012. L’objectiu d’aquestes trobades és oferir als voluntaris i aprenents un espai addicional on puguin conèixer-se i relacionar-se mentre practiquen català.

Més informació
Propers períodes de matrícula

Us informem que els dies 22 i 23 de març tornem a obrir un període de matriculació general per als nivells Inicial, Inicial per al col·lectiu xinès i Bàsic 1.

Més informació
Activitats en català a la ciutat
Teatre llegit

El dia 29 de març a les 17.30 h, a la sala d’actes del Centre Excursionista Puigcastellar, teatre llegit de l’Aula de la Gent Gran. Interpretació de El cafè de la Marina, de Josep Maria de Sagarra.

L'Hora del Conte

L’Hora del Conte: Zebra Camil·la. Narració a càrrec de Sílvia Barragán, que explica la història d’una zebra molt juganera que somiava rodolar pels camps amb l’ajuda del vent. Dijous 22 de març a les 18 h a la Biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré (pl. Sagrada Família).

Amics del Museu Torre Balldovina

El diumenge 18 de març, excursió amb visita al Museu de la Vida Rural i la Cova de la Font Major de l’Espluga de Francolí. Per a més informació, podeu trucar al 93 385 71 42.

Projecte solidari

Des de l'1 fins al 15 de març a la Biblioteca Can Peixauet (av. Generalitat, 98-100), exposició del Projecte solidari de l'Institut Ramon Berenguer IV de Santa Coloma amb el campament de refugiats de Dajla.

Més informació
Ensenyament
Finalitza el període de matriculació dels cursos de febrer

Durant la matriculació del mes de febrer hem tingut un total de 604 inscripcions.

Més informació
Donació de llibres dels cursos de català

A causa de la crisi econòmica actual, cada vegada ens trobem amb més alumnes  que tenen dificultats per poder comprar-se els llibres.Més informació
Promoció del català
L'Heura estrena Twitter

Des de fa dues setmanes, ja és possible seguir l’activitat del CNL L’Heura a través del Twitter.

Més informació
'El català, un valor afegit'

El CNL L’Heura col·labora en l’acte “El català, un valor afegit”, coorganitzat per l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACOR) i Fondo Comerç.

Més informació
El català, 27a llengua del món en pes econòmic

Així ho afirma l'InformeCAT, un estudi de la Plataforma per la Llengua que recull 50 dades que radiografien la salut de la llengua.

Més informació
Voluntariat per la llengua
2a Trobada VxL 2012

Hem fet les dues trobades del mes de febrer i estem molt contents perquè, per primera vegada, hem tingut més d’una dotzena de participants a la trobada de la tarda.

Més informació
Compte amb un possible frau dirigit als participants del VxL

Hem sabut que fa uns dies una persona voluntària va rebre una trucada d’algú suposadament vinculat al Voluntariat per la llengua.

Més informació
Apunta’t a la 18a edició del VxL

AL CNL L’Heura estem organitzant la nova edició del Voluntariat per la llengua, de març a juny de 2012. Podeu apuntar-vos-hi fins al proper 6 de març.

Més informació
Apunts de llengua
Tot són punts…

A vegades sembla que fer les coses en català no doni punts. El nostre punt de vista, però, és que això no és així, que tard o d’hora hi guanyem, i de molts punts!

Més informació
Enquesta de l'Optimot

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha elaborat una enquesta de satisfacció de l’Optimot.

Més informació
Novetats
La Direcció General de Política Lingüística, ‘oberta’ 24 hores

La Direcció General de Política Lingüística disposa d'una bústia electrònica d'atenció a la ciutadania: www.gencat.cat/llengua/bustia.

Més informació
Cinema en català

Aquest mes  de febrer s’han estrenat dues pel·lícules doblades al català:  La dona de negre i Viatge al centre de la terra 2: l’illa misteriosa.

Més informació
'Pop lletrat. Lletres sentides'

Pop lletrat. Lletres sentides és un projecte audiovisual que pretén demostrar que les cançons són la manera més eficaç i influent de la cultura de masses per garantir la riquesa i l’evolució de la llengua.

Més informació
Pujar
  Subscriure's
  Enviar a un amic
Notícies anteriors
L'Heura canvia de local
Més de 180 persones segueixen L'Heura al Facebook
Català i empresa: ja estàs al dia?
2011, un bon any per al VxL
'Català a l'atac'
 
CONTACTE
Centre de Normalització Lingüística L'Heura

Rambla de Sant Sebastià, 98-100, 5a planta
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 934684048
Fax 933851061

Adreça electrònica:
santacoloma@cpnl.cat

Webs:
cpnl.cat/heura
facebook.com/cnlheura
facebook.com/vxl.heura

Horari de dilluns a dijous de 9h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h, i divendres de 9h a 13.30h
© 2018 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte
lectura