Edicions anteriors 

Núm. 4   Juny de 2010

Butlletí del Consorci per a la Normalització Lingüística

SUMARI
Editorial

S'acosta l'estiu i ja podeu llegir el núm. 4 del butlletí electrònic Coses que vam inaugurar encara no fa un any.

 

Amb aquest nou número hem aconseguit consolidar un mitjà informatiu per a tots els usuaris i usuàries del CNL Vallès Occidental 3 que, a més, podeu reenviar a les persones que considereu que hi poden estar interessades.

 

La nostra voluntat és informar-vos de tot allò que fem o que pretenem fer a les nostres poblacions per promoure l'ús social de la llengua catalana. I de nou us convidem a compartir amb nosaltres les vostres experiències, inquietuds, demandes, suggeriments...

 

Bona entrada d'estiu i fins a la festa de final de curs!

Coses d'ara
Matrícula als cursos de català d'estiu

Els dies 21 i 22 de juny, de 10 a 13 h, es faran les matrícules als cursos de català d'estiu de Sant Cugat i el 28 i 29 de juny a la resta de poblacions del CNL Vallès Occidental 3.

 

Consulteu l'oferta de cursos al servei de la vostra població.  Horari d'estiu dels serveis de català

Del 15 de juny al 15 de setembre (tots dos inclosos), l'horari d'atenció al públic dels nostres serveis serà de dilluns a dijous de 10 a 13 h.

 

Durant el mes d'agost l'atenció al públic es farà en el mateix horari des del CNL Vallès Occidental 3 (c/ Vinyes, 19, tel. 93 580 34 94. Coses de tothom
Festa de cloenda dels cursos de català per a adults i de Voluntariat per la llengua 2009-2010
El karaoke de la campanya 'Encomana el català' arriba a Sant Cugat

Plaça de l'Om. Sant Cugat del Vallès
18 de juny de 2010

El divendres 18 de juny a partir de les 17.30 h celebrarem a la plaça de l'Om de Sant Cugat, al davant del claustre del Monestir, la festa de cloenda del curs 2009-10 per a tots els alumnes i participants de Voluntariat per la llengua.

 

Comptarem amb el karaoke de la campanya Encomana el català on els assistents podran cantar temes en català i fins i tot la cançó amb el missatge de la campanya, impulsada per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística.Més informació
Coses del Voluntariat
Taller de sensibilització 'Encomana el català'

Barberà del Vallès
4 de maig de 2010

En el marc d'una jornada de reflexió sobre Voluntariat per la llengua adreçada a voluntaris lingüístics de Barberà i de Badia, es va organitzar el 4 de maig a Barberà del Vallès un taller de sensibilització lingüística 'Encomana el català' subvencionat per la Secretaria de Política Lingüística.

Més informació
Conèixer de prop el món dels geganters a Barberà del Vallès

Barberà del Vallès
12 de maig de 2010

El passat dimecres 12 de maig, Josep Torrella, president de la Colla de Geganters i Grallers de Barberà del Vallès, va fer una xerrada informativa sobre el fet geganter a una vintena d’alumnes de català de nivell bàsic i participants de Voluntariat per la llengua.


Com a introducció, Josep Torrella va explicar la història i la tradició del món dels geganters, tant de tot Catalunya com de la població de Barberà. Els dos gegants de la ciutat, en Sebastià i la Clotilde, van néixer l’any 1984 i des de llavors gairebé cada diumenge surten al carrer dels pobles d’arreu de Catalunya. 


A continuació el president de l’entitat barberenca va mostrar als assistents els dos gegants del municipi, que estan guardats en una sala de la seu social juntament amb els cavallets de Sant Jordi, que també surten els diumenges, i altres capgrossos que els acompanyen.Coses d'aquí i d'allà
Celebració del final de curs a Cerdanyola del Vallès

Hotel Serhs Campus de Bellaterra. Cerdanyola del Vallès
4 de juny de 2010

El passat divendres 4 de juny a l’Hotel Serhs Campus de Bellaterra va tenir lloc el sopar de final de curs del Servei Local de Català de Cerdanyola del Vallès, al qual van assistir un centenar de persones entre alumnes i professorat.

Més informació
II Gimcana Tastallengües a la Festa Major de Badia del Vallès
Una nova edició de la gimcana lingüística en un ambient festiu

Badia del Vallès
11 de juny de 2010

La segona edició de la Gimcana Tastallengües es fara el proper divendres 11 de juny a les 17 h a la parada del Servei Local de Català, a la plaça de l’Ajuntament. I finalitzarà a les 19 h amb el repartiment de premis a les tres persones guanyadores.Més informació
S'organitzen tres grups de conversa 'Xerrem' a Badia
Els grups estaran en marxa fins a l'estiu

Badia del Vallès
abril-juliol de 2010

A final d'abril s'han posat en marxa tres tallers Xerrem a Badia, amb la col·laboració de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL), per parlar en català amb fluïdesa i seguretat.

 

Hi participen al voltant de 40 persones.Més informació
Coses noves i cosetes
Onescat, aprendre català per la ràdio
El CPNL i COMRàdio creen un curs de català inicial

Onescat és un curs de català inicial per ràdio adreçat a persones nouvingudes que no tenen cap coneixement de la llengua catalana.Més informació
Coses per escoltar
Les mateixes estrelles i L'aigua del Rif, dues noves novel·les de Lectura Fàcil

Us recomanem dues novel·les que han aparegut recentment: Les mateixes estrelles, de Núria Martí Constans, i L'aigua del Rif, de Montse Flores Pallarès.


Més informació
Pujar
  Subscriure's
  Enviar a un amic
EQUIP DE REDACCIó

Palmira Freixa

Emma Giménez

Maika García

CONTACTE

CNL Vallès Occidental 3

C/ Vinyes, 19

08290 Cerdanyola del Vallès

Tel. 93 580 34 94

 

Atenció al públic de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 16 a 18 h

Només als matins del 15 de juny al 15 de setembre

 

www.cpnlcat/xarxa/cnlvallesoccidental3

 

coses@cpnl.cat

© 2018 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte
lectura