Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 62   L'Heura digital
  Índex 
Ampliar imatge El bar del Casal de les Oliveres esdevé establiment col·laborador

Gràcies al suggeriment de l'aprenenta del VxL Sandra Pavón, hem signat un acord de col·laboració amb la tècnica del Casal de les Oliveres, Mila Ventura. Amb aquest acord, el bar de l'entitat ja forma part dels establiments que col·laboren amb el Voluntariat.

El casal es troba al carrer Pep Ventura, 1-3, i acull l'Associació Amics del Bonsai de Santa Coloma, l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Oliveres, Grup de Dones 11 de Novembre, l'Associació de Veïns de Les Oliveres i l'Associació de Dones Les Oliveres.

Amb aquest establiment sumem un total de 99 comerços i serveis a Santa Coloma de Gramenet. Tots aquests establiments  es comprometen a atendre en català totes aquelles persones que s'hi adrecin en aquesta llengua, tot i que ho facin amb dificultat. Així doncs són entorns on els aprenents poden practicar les competències orals que estan desenvolupant.

Tots aquells comerços que vulguin adherir-se a aquesta campanya es poden posar en contacte amb el CNL L'Heura (934684048) o bé escriure un correu electrònic a vxl.heura@cpnl.cat.

Pujar
  Enviar a un amic
CONTACTE
Centre de Normalització Lingüística L'Heura

Rambla de Sant Sebastià, 98-100, 5a planta
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 934684048
Fax 933851061

Adreça electrònica:
santacoloma@cpnl.cat

Webs: 
cpnl.cat/heura
facebook.com/cnlheura
facebook.com/vxl.heura

Twitter:
twitter.com/cnlheura
© 2018 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte