Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 60   L'Heura digital
L'agenda Índex 
Ampliar imatge Celebra el Sant Jordi amb L’Heura

Com cada Sant Jordi, el 23 d’abril el CNL L’Heura sortirà al carrer per viure intensament una jornada en favor de la llengua i cultura catalanes.


Durant tot el dia serem a la plaça de la Vila amb una exposició de joguines i jocs en català que ha cedit la botiga El Osito, amb la qual el CNL L’Heura ha arribat a un acord de col·laboració. Aquesta exposició enllaça amb la campanya“I tu, jugues en català?” iniciada a finals de l’any passat a tot Catalunya amb l’objectiu de promoure l’oci en llengua catalana.


A més de l’exposició, tothom que s’acosti al nostre estand tindrà l’oportunitat de fer-se una fotografia amb el seu joc preferit o amb l’eslògan de la campanya. Les persones que hi participin entraran en el sorteig d’un joc cortesia de El Osito.


També a la plaça del Rellotge


A partir de les 17h, el CNL L’Heura també serà present a la plaça del Rellotge organitzant una demostració del famós joc de paraules Scrabble. Per dur a terme aquesta activitat comptarem amb el suport de la Federació Internacional de Scrabble en català. Tothom qui vulgui prendre-hi part serà molt benvingut.


L’acte de la plaça del Rellotge l’organitza Fondo Comerç, i a més de la demostració de Scrabble, la tarda es completarà amb activitats d’altres entitats.

Pujar
  Enviar a un amic
CONTACTE

Centre de Normalització Lingüística L'Heura

Rambla de Sant Sebastià, 98-100, 5a planta
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 934684048
Fax 933851061

Adreça electrònica:
santacoloma@cpnl.cat

Webs:
cpnl.cat/heura
facebook.com/cnlheura
facebook.com/vxl.heura

Twitter:
twitter.com/cnlheura

© 2018 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte