Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 29   L'Heura digital
Voluntariat per la llengua Índex 
Ampliar imatge El CIFO Santa Coloma i el CNL L’Heura signen un conveni VxL

El CIFO Santa Coloma, nova entitat col·laboradora del "Voluntariat per la llengua".

El Centre d’Innovació i Formació Ocupacional Santa Coloma (CIFO Santa Coloma) ha signat un conveni de col·laboració per desenvolupar el programa del “Voluntariat per la llengua” en el seu centre, com una proposta formativa i didàctica per a l’aprenentatge del català per als seus formadors i alumnes. D’aquesta manera, el CIFO es converteix en la 12a entitat colomenca que dóna suport al desenvolupament del programa a la nostra ciutat. A l'acte de la signatura hi van assistir Cristina Marín, directora del CIFO Santa Coloma, i Montserrat Olivés, presidenta del Consell de Centre del CNL L'Heura
 
La finalitat del CIFO és fer possible que persones en situació d’atur es formin, actualitzin els seus coneixements o s’orientin professionalment cap a oficis relacionats amb les energies renovables aplicades a la rehabilitació i manteniment d’habitatges. Es tracta d’ocupacions lligades a la construcció i oficis vinculats a les instal·lacions domèstiques, a la jardineria urbana, i especialment, a les energies alternatives.

Les entitats col·laboradores són associacions educatives, cíviques i culturals que donen suport al programa “Voluntariat per la llengua”. Hi col·laboren mitjançant la difusió, l'aportació de persones voluntàries o aprenentes entre els seus associats, i en alguns casos, la constitució de parelles en el seu centre, com és el cas del CIFO Santa Coloma.

Si voleu consultar el llistat de les entitats col·laboradores del VxL cliqueu aquí.

Pujar
  Enviar a un amic
CONTACTE

Centre de Normalització Lingüística L'Heura

C/Irlanda, 39, 1r
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 933851461
Fax 933851061

Adreça general: santacoloma@cpnl.cat

Adreça d'incidències: incidencies.cnlheura@cpnl.cat

Webs:
cpnl.cat/heura
facebook.com/cnlheura
facebook.com/vxl.heura


Horari de dilluns a dijous de 9h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h, i divendres de 9h a 13.30h.

© 2019 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte