Edicions anteriors  Imprimir

Núm. 21   L'Heura digital
Voluntariat per la llengua Índex 
Ampliar imatge Set comerços s’adhereixen al 'Voluntariat per la llengua'

Gràcies a la col·laboració amb Fondo Comerç, que va fer-se ressò del programa Voluntariat per la llengua entre els seus associats, sis comerços de Santa Coloma de Gramenet s’han adherit durant l'estiu a la campanya “Voluntariat per la llengua. Establiments col·laboradors”: Assessoria Pellicer, Drogueria Perfumeria Alegria Cerdà Gil, Dumay Moda Talles 42 a 60, Limpiezas Mavi, Novolent i Carobel’s.

També volem donar la benvinguda al nou establiment col·laborador Fernando Assessors.

Els establiments adherits han manifestat la voluntat de col·laborar a fer del català la llengua de convivència de Catalunya. Concretament, adquireixen el compromís de garantir que les persones que vagin a l’establiment trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat.

El mes de gener el CNL L’Heura i l’associació de comerciants Fondo Comerç van signar un conveni de col·laboració per difondre l’ús del català en l’àmbit socioeconòmic de Santa Coloma.

Podeu veure la llista completa d'establiments que donen suport al "Voluntariat per la llengua" a Santa Coloma clicant aquí.
Pujar
  Enviar a un amic
CONTACTE
Centre de Normalització Lingüística L'Heura

C/Irlanda, 39, 1r
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 933851461
Fax 933851061

A/e: santacoloma@cpnl.cat
Web: www.cpnl.cat/heura

Horari de dilluns a dijous de 9h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h, i divendres de 9h a 13.30h.

Des del 15 de juny i fins al 15 de setembre, l'horari d'atenció serà de 9h a 14h.© 2019 Consorci per a la Normalització Lingüística
Info legal - Contacte